Targeta Vayacamping Club

Targeta Vayacamping Club
La tarjeta VAYACAMPING CLUB es una iniciativa de VAYACAMPING, S.L. amb la que els seus titolars podrán obtenir descomptes, regals i condicions especials a nombrosos campings i altres establiments. 

Pots demanar-la des d'aquí, nosaltres l'enviem gratuïtament al teu domicili. 

Preguntes més frequents

QUINES CONDICIONS CAL COMPLIR PER ADHERIR-SE A VAYACAMPING CLUB?
Els únics requisits són ser major d'edat i estar registrat com a usuari de VAYACAMPING.

COM ACONSEGUEIXO LA TARGETA?
- Per demanar la targeta VAYACAMPING CLUB cal estar prèviament registrat com a usuari de VAYACAMPING.
Si has participat en alguna ocasió en el fòrum, o utilitzat el mercat probablement ja estàs registrat. Pots fer una comprovació prèvia des de la secció "Usuaris" de la pàgina principal del portal, i si no ho estàs, registrar-des d'aquesta mateixa secció.
Un cop registrat, torna a entrar en el teu "Tauler de control" de la secció "Usuaris" y ya puedes pedir la tarjeta, i ja pots demanar la targeta, que s'enviarà gratuïtament per correu al teu domicili (dins del territori espanyol).
Es pot imprimir una còpia en qualsevol altre moment entrant al "Panell de Control". Aquesta còpia és perfectament vàlida.
També pots registrar-te com a usuari i demanar la targeta en els estands de VAYACAMPING a les fires de Barcelona, Madrid i Bilbao. Es poden consultar els detalls i les dates d'aquestes fires a la pàgina www.vayacamping.net/pub/salones.asp

QUANT COSTA?
- El registre com a usuari de VAYACAMPING i l'obtenció de la targeta a les fires oa través d'Internet són gratuïts. Per demanar duplicats de la targeta original VAYACAMPING es reserva el dret a cobrar les despeses d'enviament.

QUINA VALIDESA TÉ?
- La validesa de la targeta és indefinida.

QUÈ FAIG SI L'ESTABLIMENT REBUTJA LA TARGETA?
- Una vegada comprovat que l'oferta està publicada al portal d'Internet, comunicar la incidència més aviat millor a VAYACAMPING, per telèfon o correu electrònic. VAYACAMPING té suport documental de totes les ofertes, per la qual normalment es tracta d'un error d'informació a la recepció de l'establiment. S'intentarà solucionar l'incident, i si no és possible, almenys obtenir una explicació. En cas d'incompliment reiterat per part de l'establiment, se li retirarà l'ús de la targeta. Encara que es presta la màxima atenció perquè les dades siguin correctes, en cas d'error de transcripció per part de VAYACAMPING, tractant-se d'un servei gratuït, no assumeix cap responsabilitat. 

Normes d'ús

La targeta pot ser utilitzada únicament pel titular, de manera que l'establiment pot demanar que s'identifiqui amb algun document oficial. És suficient una sola targeta per a totes les persones que vagin a ocupar una parcel, allotjament o vehicle.

L'usuari ha de comunicar la seva pertinença a VAYACAMPING CLUB en el moment de fer la seva petició de reserva, o en registrar a la seva arribada a la recepció de l'establiment. Si no es fa així, aquest pot negar-se a aplicar les avantatges de la targeta.

En parcel.les de càmping i lloguer d'allotjaments o vehicles, la targeta és vàlida per a una sola parcel.la, allotjament o vehicle.

Els descomptes i preus especials s'aplicaran sempre que hi hagi places disponibles.

Les condicions i límits dels descomptes o avantatges oferts són els que s'indiquen a la pàgina  “Llista d'ofertes”. No són acumulables amb altres ofertes.

La validesa de la targeta és indefinida.

S'entén com a "targeta" tant l'original tipus targeta de crèdit, com una còpia impresa obtinguda des del portal d'Internet. Ambdós documents tenen la mateixa validesa.

Les ofertes són vàlides durant l'any en curs. Amb el canvi d'any consultar de nou la llista, ja que poden produir variacions.