Modificar cerca
Provincia de Burgos
Cercar càmping per serveis

Càmpings i allotjaments a Provincia de Burgos  

Villasur de Herreros (Burgos) Castella i Lleó
Càmping Puerta de la Demanda es troba a Villasur de Herreros, a prop d'Atapuerca, Santo Domingo de Silos, San Millán de la Cogolla i de la ciutat de Burgos. El càmping, de segona categoria, ofereix totes les…

Obert: 28/03/20 - 04/11/20

1
Aranda de Duero (Burgos) Castella i Lleó
A prop de l'autovia, a 3 km d'Aranda de Duero, el càmping Costaján està situat en una pineda. Té piscina, parcel·les d'acampada i bungalows de fusta.

2
Arija (Burgos) Castella i Lleó
El càmping Playa de Arija es troba a l'embassament de l'Ebre i compta amb un entorn molt adequat a la pràctica d'esports com a senderisme, bicicleta tot terreny, rafting o canoes, així com interessants rutes culturals.…

4
Cavia (Burgos) Castella i Lleó
Quinta de Cavia es troba a poca distància de la ciutat de Burgos. El complex compta amb càmping, restaurant i piscina, i pròximament està previst obrir allotjaments de turisme rural i spa.

5
Pancorbo (Burgos) Castella i Lleó
El càmping es troba en el congost de Pancorbo, a 12 km de Miranda de Ebro. En l'entorn hi ha vies d'escalada, rutes BTT i moltes excursions.

6
Burgos (Burgos) Castella i Lleó
El camping Fuentes Blancas li ofereix les seves instal·lacions a tan sols 3 kms. del centre de Burgos, fet que permet visitar aquesta bonica ciutat Patimoni de la Humanitat, al mateix temps que gaudeix d'un entorn natural amb zona de…

7
Covarrubias (Burgos) Castella i Lleó
El càmping Covarrubias, a la vall del riu Arlanza, està situat en una zona de gran interès paisatgístic i cultural.

9
Trespaderne (Burgos) Castella i Lleó
El càmping Rio Nela està situat al nord de la província de Burgos, a la comarca de Las Merindades. Ofereix bungalows de fusta i terreny d'acampada.

11
Quintanar de la Sierra (Burgos) Castella i Lleó
Gracies al seu enclavament privilegiat on es conjuguen armoniosament la fantasia i la màgia de la natura. Li oferim la possibilitat de descobrir la bellesa que amaga la comarca de pinares situada entre Burgos i Soria.

14