Cerca sobre el mapa

Buscar càmpings a Espanya per província sobre el mapa ...

HTMLMAP Asturias

Províncies de Astúries

Càmpings i bungalows a les zones turístiques de Astúries

Extremadament muntanyosa, la Serralada Cantàbrica arriba pràcticament fins al mar creant una successió de penya-segats i boniques platges, amb importants ports que han afavorit el desenvolupament pesquer, naval i miner, actualment en un cert declivi.

L'interior és un laberint de valls esquitxats de típics poblets i esglésies preromàniques, on es produeixen la sidra i excel.lents formatges con el Cabrales. 

No sol haver-hi grans càmping a Astúries, però molts d'ells es troben en bonics emplaçaments amb vistes al mar, en tranquils estuaris o al peu de petites platges. 

A l'interior hi ha pocs càmpings, només algun al Parc Natural de Somiedo i la part del Parc Nacional dels Pics d'Europa que pertany a Astúries.

Càmpings destacats

En Asturias podrás disfrutar de tu estancia en alojamientos que te permitan estar en contacto con la naturaleza en todo momento para que no te pierdas la belleza del entorno. El Mobil Home y las parcelas son los más utilizados en Camping Asturias para que nunca pierdas la esencia de este paraíso natural y puedas deleitarte con los cinco sentidos cada minuto de tus vacaciones.