Guía Vayacamping de càmpings i bungalows

Províncies de Cantàbria

Càmpings i bungalows a les zones turístiques de Cantàbria

Una costa on alternen les platges i les roques alberga ports i poblacions amb un ric patrimoni monumental, resultat dels beneficis obtinguts amb el comerç amb Amèrica, com Santillana del Mar o Santander, aquí es van crear les primeres estacions balneàries freqüentades per l'aristocràcia.

L'interior de Cantàbria està dominat pel Parc Natural dels Pics d'Europa, on encara hi ha poblacions d'óssos bruns. Són internacionalment famoses les coves amb pintures prehistòriques, com les d'Altamira. 

A Cantàbria hi ha molts càmpings, sobretot a la costa, però també n'hi ha alguns a l'interior, principalment al Parc Nacional dels Pics d'Europa, si bé la majoria no estan oberts tot l'any a causa del clima, cal informar-se bé. 

Camping en Asturias

Campings populares en Cantabria


Tienes muchos y magníficos campings en Cantabria, tanto en localidades de costa como en la montaña. No obstante, entre los más populares se hallan los que vamos a mencionarte.

Camping Derby Loredo


Situado en primera línea de playa, brinda unas magníficas vistas al Cantábrico. Permanece abierto todo el año y te ofrece bar, restaurante, supermercado, lavandería, parque infantil e incluso acceso a la práctica de deportes náuticos y golf.

Camping Playa Joyel


Ubicado en Noja, también cuenta con acceso directo a la playa. Además, tiene piscina, club infantil, bar, restaurante, supermercado y mini-golf. También puedes alquilar bicicletas y acceder a Internet.